Mi az élet étterme? – Popper Péter beszélgetõ szakácskönyve, kétségekkel fûszerezett étel- és életreceptjei

Popper Péter egyik legkülönlegesebb mûvét tartja a kezében az olvasó: egy rendhagyó életmód- és szakácskönyvet, melyet elsõsorban a neves pszichológus indiai tartózkodásai ihlettek. A keleti életbölcseletet és -gyakorlatot saját személyiségén szûri át, és azt mutatja meg belõle, ami meggyõzõdése szerint egy mai nyugati ember számára is befogadható és hasznos. Szemléletmódot vázol fel az egészség testi és lelki feltételeirõl, s mindarról, ami ezen a téren rajtunk múlik, amit önmagunkért tehetünk.

A szerzõ célja semmiképp sem az volt, hogy tankönyvet vagy módszeres ismeretterjesztõ mûvet írjon – a kötetet szabad asszociációi építik fel és teszik igazán élvezetessé. Ha vele tartunk, számos területre nyerhetünk bepillantást ebben a színes szellemi kalandban.

Olvashatunk sorsról és végzetrõl, betegségrõl és gyógyulásról, a szexuális élet zavarairól és serkentõirõl, az ájurvédikus szellemi gyakorlatokról, az ásványi kövek és a gyógynövények használatáról, az ételek színének és ízének hatásairól, masszázsról, légzéstechnikákról, meditációról és jógáról – közben pedig megtanulhatunk különbözõ izgalmas keleti ételeket és italokat (többek között lasszit, halvát, raszát, dahlt, curryt) készíteni.

Cikkszám: 9786156471253 Kategóriák: , Címkék: ,

3 990 Ft

1 készleten

Leírás

Popper Péter egyik legkülönlegesebb mûvét tartja a kezében az olvasó: egy rendhagyó életmód- és szakácskönyvet, melyet elsõsorban a neves pszichológus indiai tartózkodásai ihlettek. A keleti életbölcseletet és -gyakorlatot saját személyiségén szûri át, és azt mutatja meg belõle, ami meggyõzõdése szerint egy mai nyugati ember számára is befogadható és hasznos. Szemléletmódot vázol fel az egészség testi és lelki feltételeirõl, s mindarról, ami ezen a téren rajtunk múlik, amit önmagunkért tehetünk.

A szerzõ célja semmiképp sem az volt, hogy tankönyvet vagy módszeres ismeretterjesztõ mûvet írjon – a kötetet szabad asszociációi építik fel és teszik igazán élvezetessé. Ha vele tartunk, számos területre nyerhetünk bepillantást ebben a színes szellemi kalandban.

Olvashatunk sorsról és végzetrõl, betegségrõl és gyógyulásról, a szexuális élet zavarairól és serkentõirõl, az ájurvédikus szellemi gyakorlatokról, az ásványi kövek és a gyógynövények használatáról, az ételek színének és ízének hatásairól, masszázsról, légzéstechnikákról, meditációról és jógáról – közben pedig megtanulhatunk különbözõ izgalmas keleti ételeket és italokat (többek között lasszit, halvát, raszát, dahlt, curryt) készíteni.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve