Kovásziskola – Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. – Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerzõ egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévõ vadélesztõk és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthetõ és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésrõl lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerûbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

Cikkszám: 9786155767012 Kategóriák: , , Címkék: ,

6 300 Ft

1 készleten

Leírás

Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. – Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerzõ egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévõ vadélesztõk és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthetõ és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésrõl lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerûbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve