Finom falatok kiránduláshoz – Túrázók szakácskönyve
Legyen szó túrázásról vagy hangulatos piknikezésrõl a domboldalban, családunk vagy barátaink körében, a szabadban eltöltött idõ nagyban hozzájárul testi és lelki egészségünkhöz. Akár csak néhány órára is érdemes kimenni a természetbe – nem mindegy azonban, ilyenkor mit veszünk magunkhoz.
Könyvünk ebben kíván segíteni. A túrázás során elfogyasztott ételeknek nemcsak finomnak kell lenniük, hanem fontos, hogy egészséges, tápanyagban gazdag ennivalók legyenek, amelyeket otthon könnyedén be, majd a helyszínen egyszerûen ki tudunk csomagolni. Különféle szendvicsek és energiasnackek elkészítési módja mellett kötetünk elsõ részében olyan receptek is találhatók, amelyeket például egy erdei tûzrakó helyen szabadtûzön – bográcsban, grillen, tárcsán – készíthetünk el.
Kötetünk második részében klasszikus és modern piknikfogások kerülnek terítékre: a különbözõ saláták, fõételek, rágcsálnivalók és sütemények receptjeibõl egy teljes menüsort is könnyedén összeállíthatunk, feledhetetlenné téve egy sétát, lazább kirándulást. Könyvünk lépésrõl lépésre ismerteti a fogások receptjeit, illetve hasznos információkkal szolgál az elkészítésük idejérõl, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésükrõl; az extra tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújt segítséget.
3 999 Ft
1 készleten
Leírás
Legyen szó túrázásról vagy hangulatos piknikezésrõl a domboldalban, családunk vagy barátaink körében, a szabadban eltöltött idõ nagyban hozzájárul testi és lelki egészségünkhöz. Akár csak néhány órára is érdemes kimenni a természetbe – nem mindegy azonban, ilyenkor mit veszünk magunkhoz.
Könyvünk ebben kíván segíteni. A túrázás során elfogyasztott ételeknek nemcsak finomnak kell lenniük, hanem fontos, hogy egészséges, tápanyagban gazdag ennivalók legyenek, amelyeket otthon könnyedén be, majd a helyszínen egyszerûen ki tudunk csomagolni. Különféle szendvicsek és energiasnackek elkészítési módja mellett kötetünk elsõ részében olyan receptek is találhatók, amelyeket például egy erdei tûzrakó helyen szabadtûzön – bográcsban, grillen, tárcsán – készíthetünk el.
Kötetünk második részében klasszikus és modern piknikfogások kerülnek terítékre: a különbözõ saláták, fõételek, rágcsálnivalók és sütemények receptjeibõl egy teljes menüsort is könnyedén összeállíthatunk, feledhetetlenné téve egy sétát, lazább kirándulást. Könyvünk lépésrõl lépésre ismerteti a fogások receptjeit, illetve hasznos információkkal szolgál az elkészítésük idejérõl, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésükrõl; az extra tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújt segítséget.
További információk
Kiadó | |
---|---|
Lapszám | |
Kiadás éve |