Fenséges mentes sütemények – 100 glutén- és tejmentes recept
Mentesen is fenségesen?
Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges!
Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetrõl, mennyei ízekrõl, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is nélkülözniük kell.
Ha egy jól ismert klasszikusra vágyunk, mint a linzer, az isler vagy a zserbó; netán nosztalgikus hangulatban nagymamáinkat megidézõ sütire áhítozunk, mint a hatlapos és a mézeskrémes, a nõi szeszély, a néró vagy a lakodalmas barack, mostantól mentesen is elkészíthetjük. Kalandozhatunk a retró cukik világában is, míg Duna-hullámot, piramis vagy puncsszeletet falatozunk; a kávé mellé kínált francia madeleine vagy olasz cantucci pedig a határokon túlra repít. A hétköznapokat megédesítõ desszertek mellõl nem hiányoznak az ünnepi torták sem, mint a dobostorta, a Fekete-erdõ vagy a sajttorták különbözõ változatai. Ez utóbbihoz magunk is elkészíthetjük a növényi alapú sajtot, hiszen ebben a pazarul fotózott könyvben számtalan tippet, alapreceptet, is találhatunk.
Horváth Judit mentes recepteket fejleszt. A Mentes Kovászmûhely Facebook-csoport alapítója, mentes fõzõtanfolyamokat tart, képzett cukrász. A híres angliai Cake&Bake Show, valamint a Cake International versenyein többször nyert, 2013-ban pedig megkapta a Cupcake of the Year díjat. Külföldi magazinokban is jelentek meg receptjei.
Egri Katalin a gasztronómia világában érzi magát igazán otthon. Képzett csokoládémester, barista, cukrász, pék és regisztrált sajtbíráló. Judittal nemcsak a barátságuk és a sütés szeretete köti össze, hanem most már ez a könyv is.
8 500 Ft
1 készleten
Leírás
Mentesen is fenségesen?
Több mint 100 recept bizonyítja, hogy lehetséges!
Azoknak sem kell lemondaniuk a desszertek adta élvezetrõl, mennyei ízekrõl, akik glutén- vagy tejérzékenyek, netán a tojást is nélkülözniük kell.
Ha egy jól ismert klasszikusra vágyunk, mint a linzer, az isler vagy a zserbó; netán nosztalgikus hangulatban nagymamáinkat megidézõ sütire áhítozunk, mint a hatlapos és a mézeskrémes, a nõi szeszély, a néró vagy a lakodalmas barack, mostantól mentesen is elkészíthetjük. Kalandozhatunk a retró cukik világában is, míg Duna-hullámot, piramis vagy puncsszeletet falatozunk; a kávé mellé kínált francia madeleine vagy olasz cantucci pedig a határokon túlra repít. A hétköznapokat megédesítõ desszertek mellõl nem hiányoznak az ünnepi torták sem, mint a dobostorta, a Fekete-erdõ vagy a sajttorták különbözõ változatai. Ez utóbbihoz magunk is elkészíthetjük a növényi alapú sajtot, hiszen ebben a pazarul fotózott könyvben számtalan tippet, alapreceptet, is találhatunk.
Horváth Judit mentes recepteket fejleszt. A Mentes Kovászmûhely Facebook-csoport alapítója, mentes fõzõtanfolyamokat tart, képzett cukrász. A híres angliai Cake&Bake Show, valamint a Cake International versenyein többször nyert, 2013-ban pedig megkapta a Cupcake of the Year díjat. Külföldi magazinokban is jelentek meg receptjei.
Egri Katalin a gasztronómia világában érzi magát igazán otthon. Képzett csokoládémester, barista, cukrász, pék és regisztrált sajtbíráló. Judittal nemcsak a barátságuk és a sütés szeretete köti össze, hanem most már ez a könyv is.
További információk
Író | |
---|---|
Kiadó | |
Lapszám | |
Kiadás éve |