Bea konyhája
Gáspár Beát nem kell bemutatni, hiszen sokan ismerik. Õ a Gyõzike-show felvágott nyelvû Bea asszonya, a Konyhafõnök VIP gyõztese, majd a Konyhafõnök zsûritagja, fantasztikus borvacsorák szervezõje, lebonyolítója. Ebbõl a szakácskönyvbõl azonban egy másik Gáspár Bea portréja rajzolódik ki: a receptekhez írt apró történeteken keresztül beleshetünk a kulisszák mögé, ahol egyszerre vibráló egyéniség, aggódó anya és gondos feleség.
A könyv receptjei a Gáspár család kipróbált ételei, melyeket a szerzõ gyûjtött össze vendéglõk szakácsaitól, barátoktól, a Konyhafõnök séfjétõl, nénéktõl az utcában, rokonoktól, barátoktól, a cigány vajda feleségétõl, szóval mindenhonnan, ahol valami érdekeset látott, hallott. A könyvben található ételleírások négy nagy fejezetbe illeszkednek, a szerzõ életútját követve a gyerekkorától napjainkig. A tejbegríztõl a New Yorkban kóstolt cheesecake-ig, a bodaktól a konfitált kacsacombig számtalan étel bizonyítja, hogy Bea konyhájában remekül összeférnek a hallott, tanult receptek a saját megszokott fogásaival, miközben egy pillanatra sem tagadja meg a hagyományait. Így lesznek a könyv nyomán készített ételek izgalmasak, sokszínûek és különlegesek.
A pompás fogások tökéletes elkészítéséhez nem elég azonban a receptúra pontos követése, a titok máshol van. Bea szavaival: ha valamit szeretettel készítünk, az sokkal finomabb!
4 990 Ft
1 készleten
Leírás
Gáspár Beát nem kell bemutatni, hiszen sokan ismerik. Õ a Gyõzike-show felvágott nyelvû Bea asszonya, a Konyhafõnök VIP gyõztese, majd a Konyhafõnök zsûritagja, fantasztikus borvacsorák szervezõje, lebonyolítója. Ebbõl a szakácskönyvbõl azonban egy másik Gáspár Bea portréja rajzolódik ki: a receptekhez írt apró történeteken keresztül beleshetünk a kulisszák mögé, ahol egyszerre vibráló egyéniség, aggódó anya és gondos feleség.
A könyv receptjei a Gáspár család kipróbált ételei, melyeket a szerzõ gyûjtött össze vendéglõk szakácsaitól, barátoktól, a Konyhafõnök séfjétõl, nénéktõl az utcában, rokonoktól, barátoktól, a cigány vajda feleségétõl, szóval mindenhonnan, ahol valami érdekeset látott, hallott. A könyvben található ételleírások négy nagy fejezetbe illeszkednek, a szerzõ életútját követve a gyerekkorától napjainkig. A tejbegríztõl a New Yorkban kóstolt cheesecake-ig, a bodaktól a konfitált kacsacombig számtalan étel bizonyítja, hogy Bea konyhájában remekül összeférnek a hallott, tanult receptek a saját megszokott fogásaival, miközben egy pillanatra sem tagadja meg a hagyományait. Így lesznek a könyv nyomán készített ételek izgalmasak, sokszínûek és különlegesek.
A pompás fogások tökéletes elkészítéséhez nem elég azonban a receptúra pontos követése, a titok máshol van. Bea szavaival: ha valamit szeretettel készítünk, az sokkal finomabb!
További információk
Író | |
---|---|
Kiadó | |
Lapszám | |
Kiadás éve |