Egyszerûen fermentálj – Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

A fermentálás az egyik legõsibb, legegyszerûbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgõ és sziszegõ színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek.

KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzõje és a Fermentálás – Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhetõ alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem elõtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítõ italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt.

Az Egyszerûen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthetõ módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megõrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.

Cikkszám: 9789635651610 Kategóriák: , Címkék: ,

8 500 Ft

1 készleten

Leírás

A fermentálás az egyik legõsibb, legegyszerûbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgõ és sziszegõ színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek.

KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzõje és a Fermentálás – Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhetõ alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem elõtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítõ italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt.

Az Egyszerûen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthetõ módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megõrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.

További információk

Író

Kiadó

Lapszám

Kiadás éve